«Κιτρινόμαυρος» χαμός για ένα εισιτήριο και στο ΟΑΚΑ! (pics)

Gazzetta team
«Κιτρινόμαυρος» χαμός για ένα εισιτήριο και στο ΟΑΚΑ! (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τόσο μέσω ίντερνετ, όσο και στα εκδοτήρια του σταθμού του ΗΣΑΠ «Ειρήνη»! Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πώλησης.

Η μεγάλη ώρα ζυγώνει για την ΑΕΚ, που ετοιμάζεται για «φιέστα» τίτλου απέναντι στους Βοιωτούς για την 28η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (22/4, 19:00).

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, εκτός από την μεγάλη ζήτηση που έχουν τα «μαγικά» χαρτάκια για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, εξίσου έντονη κίνηση παρατηρήθηκε το πρωί της Παρασκευής και στον σταθμό «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ, δίπλα στο ΟΑΚΑ, όπου λειτουργεί εκδοτήριο.

Οι ουρές ήταν αρκετά μεγάλες και μένει να φανεί αν όντως θα επιτευχθεί το sold out της «κιτρινόμαυρης» γιορτής της Κυριακής!

Ήδη πάντως, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις θύρες 3, 19, 21 καθώς και τα deals for you στην 23

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα