Ανακοίνωσε Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

bet365

Την απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου ανακοίνωσε η ΑΕΛ με τον 25χρονο άσο να να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Λάρισα επέστρεψε ο Νίκος Αναστασόπουλος με την ΑΕΛ να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Αναστασόπουλκος αγωνιζόταν στην Λαμία από την οποία αποχώρησε κι επέστρεψε στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2015 ως το 2017 μετρώντας 47 συμμετοχές και δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 4 χρόνια του Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα μας υπό τις οδηγίες του κ. Αντωνίου, αφού χθες έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Λαμία.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι από τους πιο πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην Λάρισα και έχει συνδέσει την παρουσία του με την άνοδο της ομάδος στην SuperLeague και την διατήρησή της σε αυτήν κατά την δύσκολη προηγούμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα