Τρέλα21... στον κόσμο της Α.Ε.Κ. για το πρωτάθλημα!

Τρέλα21... στον κόσμο της Α.Ε.Κ. για το πρωτάθλημα!

Γιώργος Τσακίρης
Τρέλα21... στον κόσμο της Α.Ε.Κ. για το πρωτάθλημα!

bet365

Ήδη 21.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο για την αναμέτρηση της Ένωσης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αφού όλοι θέλουν να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Έχει... ξεφύγει η κατάσταση στους φίλους της ΑΕΚ. Κανείς δεν θέλει να χάσει την Κυριακή της επιστροφής στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων. Σε διάστημα μιας μόλις ημέρας έχουν διατεθεί ήδη 21.000 κομμάτια για την αναμέτρηση της Ένωσης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αφού όλοι θέλουν να ζήσουν την ατμόσφαιρα της κιτρινόμαυρης γιορτής (και δεν είναι φιέστα).

Είναι πασιφανές ότι ο κόσμος της ΑΕΚ επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Μανόλο Χιμένεθ και να τους ευχαριστήσει για μια (έως τώρα) εξαιρετική σεζόν που επαναφέρει την Ένωση στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου τη στιγμή που διεκδικεί το κύπελλο (το νταμπλ έπειτα από 40 χρόνια), ενώ ήταν και η μόνη ομάδα που εκπροσώπησε άξια τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και δεν έπαιζε μόνο εντός συνόρων).

Μετά τις θύρες 7 - 11 που έχουν ήδη κλείσει και εκείνες των οργανωμένων (1 - 35 - 15) σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ έχει γίνει sold out και στις θύρες 5, 6, 8, 9, 10, 12 και 13... Αύριο αναμένεται άμεσα να ανοίξουν οι θύρες 20, 22, 24, 26. Εννοείται πως θα γίνει σύσκεψη για όλα τα μέτρα ασφαλείας, ήδη οι ομάδες περιφρούρησης έχουν αποδώσει απόλυτα από θέμα ασφαλείας με τεράστια προσπάθεια και βοήθεια των οργανωμένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα