Οι πρώτες σκέψεις στη Λαμία

Γιώργος Ντυμένος
Οι πρώτες σκέψεις στη Λαμία

bet365

Οι Πετρόπουλος και Μεληκιώτης βρίσκονται ψηλά στη λίστα της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν και εφόσον «κλειδώσει» η παραμονή.
Πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής έχει φτάσει στη Λαμία. Οι «νεοφώτιστοι» χρειάζονται ουσιαστικά μία νίκη, ώστε να μην κοιτούν τι θα κάνει η Κέρκυρα, όμως την ίδια στιγμή το «+5» που βρίσκονται από τους Φαίακες, τους δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξούν, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων τους. Παράλληλα υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για τη νέα σεζόν, όπου το βάρος πέφτει το μεσοεπιθετικό σκέλος.
Σύμφωνα με τις πρώτες σχετικές πληροφορίες, σε περίοπτη θέση της λίστας τους – η έννοια «κορυφή» είναι πάντα διφορούμενη – βρίσκονται δύο παίκτες. Οι Αντώνης Πετρόπουλος και Δημήτρης Μεληκιώτης, κάτι που «φωτογραφίζει» και τόνωση του ελληνικού στοιχείου.
Κεφάλαιο «πρώτος». Ο 32χρονος φορ πήγε τον Γενάρη στον Πλατανιά, το πάλεψε, για να τα λέμε όλα (8 ματς/2 γκολ), αλλά, όπως ήταν και είναι η κατάσταση στα Χανιά, έμοιαζε δύσκολο για την ομάδα να σωθεί. Ό,τι και να έκανε. Αμεσα θα μείνει ελεύθερος – έχει κινηθεί νομικά, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι στην Κρήτη – και εδώ μπαίνει στο κάδρο η Λαμία. «Μπαρουτοκαπνισμένος», ξέρει καλά την κατηγορία και είναι στυλ φορ που δεν έχουν στη Φθιώτιδα. Ο Μπούτνικ – ανεξάρτητα αν μείνει ή όχι – έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, ενώ ο Αστεριτς παραμένει απλή αναφορά και δεν υπολογίζεται.
Κεφάλαιο «δεύτερος». Τον περασμένο Γενάρη έκανε το δρομολόγιο Βέροια-ΑΕΚ και το καλοκαίρι πήγε δανεικός στην Κέρκυρα. Στους Φαίακες όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και από την αρχή βρέθηκε εκτός πλάνων. Ετσι, μετά από μερικούς μήνες επέστρεψε στα Σπάτα και αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός. Το δείγμα γραφής του 22χρονου ακραίου είναι καλό, τουλάχιστον αυτό που υπάρχει κυρίως από την εποχή που ήταν στη «βασίλισσα». Αλλωστε στο «φτερό» η Λαμία θα κινηθεί αρκετά, αφού ούτως ή άλλως θέλει παίκτες εκεί, ενώ ο Βάντερσον προβάλει ως πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Αυτόματα – ίσως υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις – στη Λαμία μπορεί να πάνε και για δύο ή και περισσότερους εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα