Ο Λουτσέσκου «έτρωγε» τα λεφτά του στα ταξί! (vid)

Ο Λουτσέσκου «έτρωγε» τα λεφτά του στα ταξί! (vid)

Ο Λουτσέσκου «έτρωγε» τα λεφτά του στα ταξί! (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και απάντησε στο που σπατάλησε τα περισσότερα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο.

Στην συνέντευξη, που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο κανάλι «eusunt12», ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για που «έτρωγε» τα λεφτά που έβγαζε από το ποδόσφαιρο τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξαφνιάστηκε από την ερώτηση, χαμογέλασε και απάντησε με ειλικρίνεια…

«Στα ταξί! Μου ήταν δύσκολο, ακόμη και τώρα μου είναι δύσκολο, να είμαι ακριβής. Έτσι ήταν και έτσι είναι… Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ το χρόνο μου και όλη την ώρα λέω: Έχω λίγο χρόνο, έχω λίγο χρόνο και πάντα φεύγω την τελευταία στιγμή. Αυτό συνέβαινε κυρίως όταν ήμουν πιο νέος και πήγαινα στις προπονήσεις την τελευταία στιγμή και αντί να πάρω το λεωφορείο, αναγκαζόμουν να παίρνω ταξί για να φτάσω στην ώρα μου. Και όλα μου τα χρήματα πήγαιναν στο ταξί. Ή στο πρόστιμο. Όταν έφθανα αργά, έβαζα στο τραπέζι κάποια χρήματα ως πρόστιμο. Αν η προπόνηση ήταν στις 15.00 και εγώ έφθανα στις 15.01, τότε έπρεπε να πληρώσω…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα