Μπορεί ο Ανδρούτσος να γίνει ένα καλό... μπακ;

Μπορεί ο Ανδρούτσος να γίνει ένα καλό... μπακ;

Μπορεί ο Ανδρούτσος να γίνει ένα καλό... μπακ;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσα από το blog του στο gazzetta να δώσει μία απάντηση σε ένα ερώτημα για τη θέση του Ανδρούτσου.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είδα τις δηλώσεις του Χρ. Κόντη μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Στέκομαι σε μία ατάκα του για τον Ανδρούτσο, που έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο σε θέση δεξιού μπακ, αντί του Ομάρ, που είχε μία ίωση.

Αν κατάλαβα καλά, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού υπονόησε ότι ο Ανδρούτσος μπορεί να βοηθήσει και σε αυτή τη θέση-στην οποία σημειωτέον τον είχε βάλει κι ο Χάσι προς το τέλος ενός αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Κατ΄ αρχάς, ο μικρός την Δευτέρα σε ρόλο δεξιού μπακ είχε πράγματι μία καλή εικόνα! Οκέϊ, το ματς ήταν τελειωμένο όταν μπήκε στο 73’ (με το σκορ ήδη 4-1) και μάλιστα τότε έγινε αλλαγή ο Επστάϊν κι άρα έπαιζε χωρίς εξτρέμ απέναντι του. Όμως, η αλήθεια είναι ότι και καλά κοψίματα είχε και δύο-τρεις φορές βγήκε με περίσσια ταχύτητα μπροστά, με συνέπεια να πάρει και το χειροκρότημα της εξέδρας.

Και κάπου μπορεί να δημιουργηθεί το ερώτημα: μήπως ο Ανδρούτσος μπορεί να κάνει καριέρα σε αυτή τη θέση, με το προσόν της ταχύτητας που διαθέτει, σε συνδυασμό με την διάθεση που δείχνει και στο μαρκάρισμα; Μία τέτοια επιλογή θα είχε και τη λογική ότι ένα παιδί από την Ακαδημία του συλλόγου και με διαπιστωμένη αξία, αφού δεν μπορεί να βρει θέση στο δύσκολο χώρο της μεσαίας γραμμής, γιατί να μην τον εκμεταλλευθεί η ομάδα στα πλάγια της άμυνας, αφού στα πλάγια της επίθεσης, όποτε έπαιξε, δεν έδειξε να κάνει τη διαφορά.

Εν πρώτοις, κάθε ιδέα για αξιοποίηση Ελληνόπουλου με ταλέντο είναι αποδεκτή! Κατά δεύτερο λόγο, η γνώμη μου είναι ότι ο Ανδρούτσος έχει περίσσιο ταλέντο για να παίζει στην άμυνα. Στα δικά μου τα μάτια, θα μπορούσε να παίξει εκπληκτικά το ρόλο του «Φουστέρ πίσω από τον Τζιμπούρ», γιατί έχει φοβερά τρεξίματα, αλλά κι ικανότητα να βγαίνει σαν κρυφός φορ (δείτε ακριβώς εδώ https://www.youtube.com/watch?v=btVFkls5Mpw). Κι εναλλακτικά θα μπορούσε να παίξει σαν σύγχρονο 8άρι, όπως αρκετά συχνά τον είχε βάλει ο Μπέντο.

Λέω δηλαδή ότι όταν έχεις ένα παιδί 20 ετών με προδιαγραφές να σου παίξει καλά σε θέσεις τις οποίες πρέπει να χρυσοπληρώσεις για να βρεις ταλέντο, δεν τον περνάς στα άκρα της άμυνας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.