Οταν λείπει ο Μουνάφο ή ο Ιγκλέσιας

Γιώργος Ντυμένος
Οταν λείπει ο Μουνάφο ή ο Ιγκλέσιας

bet365

Ο Αστέρας δεν θα έχει στην Κέρκυρα τoν έναν εκ των «Διόσκουρων» του στον άξονα και χωρίς το δίδυμο των Αργεντινών στο γήπεδο, κέρδισε μόνο δύο από τα εννέα ματς που εκείνο «έσπασε», έστω και για μερικά λεπτά
Εκ των κορυφαίων δίδυμων στον άξονα τη φετινή σεζόν συνθέτουν οι Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Οι δύο Αργεντινοί χαφ «βρίσκονται» πολύ καλά και για αυτό άλλωστε στην Τρίπολη θέλουν να το διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο ότι 33χρονος που μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς, θα κλείσει εκτός απρόοπτου την καριέρα του στους Αρκάδες. Αρκετά όμως με τα… τυπικά. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη Κέρκυρα τον Ιγκλέσιας (όπως και τους Τόνσο, Πασαλίδη) και επ’ ευκαιρία αυτού, ας δούμε τι κάνει ο Αστέρας χωρίς έναν εκ των «Διόσκουρών» του.
Μέχρι στιγμής σε κανένα ματς δεν έτυχε να απουσιάσουν αμφότεροι, αλλά χωρίς να βρίσκονται πλάι πλάι, έχουν συμπληρώσει 649 αγωνιστικά λεπτά, σε 9 διαφορετικά παιχνίδια. Αν απομονώσει κάποιος τα επί μέρους σκορ στο διάστημα που έλειπε ένας εκ των δύο, θα δούμε πως το ρεκόρ του Αστέρα είναι μόλις 2-4-3! Μάλιστα η μία νίκη του αφορά το 4-0 επί του «καταδικασμένου» Πλατανιά, ενώ η άλλη αφορά το 2-0 επί της ΑΕΚ των πάρα πολλών αλλαγών, για όσους θυμούνται εκείνον τον αγώνα.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τα αποτελέσματα του Αστέρα χωρίς τον Μουνάφο ή τον Ιγκλέσιας στις τέσσερις γραμμές. Ο πρώτος απουσίασε σε όλη την αναμέτρηση της Τούμπας όπου οι Αρκάδες έχασαν 2-0 και για 4’ στο 0-0 που παραχώρησαν στον Παναιτωλικό.
Ο δεύτερος δεν έπαιξε στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Πανιώνιο (ήττα 1-0), ΑΕΚ (νίκη 2-0), Πλατανιά (4-0) και σε εκείνη της Λαμίας (ήττα 1-0). Παράλληλα απουσίασε για 79’ στο 0-0 της Ξάνθης, για 87’ στο επίσης 0-0 της Νέας Σμύρνη και για 29’ στην ήττα με 1-0 του Περιστερίου από τον Ατρόμητο, αν και στο διάστημα που απουσίαζε το επιμέρους σκορ ήταν 0-0.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πολλά 0-0 αποτυπώνουν το μέγεθος της προσφοράς των δύο παικτών. Τώρα στην Κέρκυρα ο Ιγκλέσιας θα λείψει, ο Μουνάφο δεν θα έχει το έτερον του ήμισυ και η αποστολή των Αρκάδων δυσχεράνει αισθητά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα