Τι να πεις και τι να απαντήσεις στον Λουτσέσκου για την ομαδάρα του;

Τι να πεις και τι να απαντήσεις στον Λουτσέσκου για την ομαδάρα του;

Τι να πεις και τι να απαντήσεις στον Λουτσέσκου για την ομαδάρα του;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το έργο που παρουσιάζει και τις τελευταίες δηλώσεις του μέσα από τις οποίες θέτει ερωτήματα. Φυσικά ασχολείται και με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που συνεχίζουν να κοντράρονται σε όλα τα επίπεδα.

Μπέρνλι - Τσέλσι με 190+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εδώ και μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγάζει από μέσα του οργή και θυμό. Το κάνει μέσα από τις δηλώσεις του που έρχονται έπειτα από τις νίκες που πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, η ομάδα που εκείνος δούλεψε επί μήνες για να βγάζει αυτό το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που βγάζουν στο γήπεδο οι άλλες Ελληνικές ομάδες.

Λέει και ξαναλέει ο προπονητής αυτής της ομάδας που έπαιζε μπαλάρα και πριν τα ματς από τα οποία αφαιρέθηκαν βαθμοί, αλλά και μετά από αυτό το σοκ που υπέστη: «Μας έκλεψαν εννέα βαθμούς, για ένα ρόλο χαρτί, μας πήραν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε κερδίσει κανονικά με γκολ το οποίο μέτρησε και τελικά ακυρώθηκε έπειτα από τέσσερα λεπτά. Όλα αυτά σε χρονιά με δέκα παιχνίδια χωρίς κόσμο, με έναν βοηθό προπονητή ο οποίος βρέθηκε στην κερκίδα για δυο μήνες και πολλά άλλα».
Και ξανά: «Μας έκλεψαν, ήρθαν εδώ και μας πήραν πράγματα. Έχουμε 61 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό».

Και θα το κάνει συνέχεια γιατί αυτός (και οι παίκτες του) κέρδισαν στο γήπεδο νίκες και βαθμούς, ήταν φαβορί για το πρωτάθλημα και τελικά δεν τους άφησαν να παίξουν ένα ματς, δεν τους επέτρεψαν να τελειώσουν ένα άλλο και συν τοις άλλοις τους έχουν αφαιρέσει και έξι κερδισμένους βαθμούς, αφού έχουν παίξει και δέκα φορές χωρίς κόσμο.

Ειδικά για τον Λουτσέσκου θα καταλάβουμε όλοι την οργή που βγάζει, αν δούμε τι έχει πετύχει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που ανέλαβε τον Αύγουστο (την παρέλαβε ψιλοκαμένη) του συνόλου που «έπρεπε» με το «μαχαίρι στον λαιμό», να οδηγήσει σε πορεία πρωταθλητισμού. Και παρά την τρομακτική πίεση που του ασκήθηκε εντός ΠΑΟΚ, παρά το άδειο γήπεδο, παρά τις μεταγραφές που έγιναν στις 31 Αυγούστου, ο Ρουμάνος έχει καταφέρει:

- Σε 37 ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετράει 29 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες!! Ένα ασύλληπτο ποσοστό επιτυχίας που πλησιάζει το 80%, ποσοστό που δεν έχει πλησιάσει ούτε κατά διάνοια άλλος προπονητής αυτής της ομάδας.

- Ένα φοβερό ιστορικό ρεκόρ με τις 16 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

- Μία ομάδα η οποία στο πρωτάθλημα μετράει 51-12 γκολ.

- Ομάδα με ιστορικό ρεκόρ 10 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα

- Ένα σύνολο που πήγε μόνο με νίκες στον τελικό του κυπέλλου και με γκολ 26-6.

Σε αυτόν τον προπονητή, με όλα αυτά που έχει πετύχει φέτος και ενώ ανέλαβε σχετικά αργά τον ΠΑΟΚ, σε αυτόν που από την πλευρά του διατηρεί αξιοπρεπέστατη στάση, που ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν, που δεν προσπάθησε να κοροϊδέψει ή να κλέψει, τι να πει κανείς όταν διαμαρτύρεται πώς του έκλεψαν τη δουλειά και τον ιδρώτα;

Παρουσιάζει την καλύτερη –ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ- ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά γίνεται προσπάθεια να μην τον αφήσουν να διεκδικήσει το νταμπλ. Δηλαδή τι σχέση έχει αυτός ο ΠΑΟΚ που κρύβει την μπάλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε εντός και εκτός έδρας ματς με όλους τους άλλους;

Και ρωτάει και διαμαρτύρεται και τρελαίνεται… Ποιος να του απαντήσει γιατί… υπάρχει περίπτωση όλα αυτά που παρουσιάζει και όλα αυτά που έχει πετύχει να μην επιβραβευτούν με το πρωτάθλημα;

* Τελικός κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και φέτος! Το αξίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες, όσο και αν η Ένωση είχε πέρα από ικανότητα και ρέντα και εύνοια στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΛ που χθες λύγισε μετά από… 92 γεμίσματα στην περιοχή της.

* Σε δικαστικό επίπεδο, αυτό που γίνεται με τις πιέσεις στον Σκουτέρη, έρχεται σε συνέχεια πολλών άλλων πιέσεων του τελευταίου διαστήματος σε δικαστικούς που έχουν και αθλητικές προεκτάσεις. Αν μείνουμε στον Σκουτέρη και στο όργιο «μπούλινγκ» εναντίον του, ο μόνος που δεν μπορεί να κάθεται απαθής, είναι ο Κοντονής! Τι να πει ότι… «δεν ξέρει τι γίνεται;» Εκτός και αν έχουν δίκιο όλοι όσοι θεωρούν ότι ο υπουργός έχει άλλους λόγους να χαίρεται για το ότι ο Σκουτέρης πιέζεται τόσο πολύ και αυτοί αφορούν το παρελθόν από την Ζάκυνθο. Πιέζεται βέβαια με άσχημο τρόπο για να πάρει την απόφαση που θέλουν όσοι παίζουν με τις εντυπώσεις…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.