Μεγάλος προβληματισμός για την ένταση των μεγάλων και τα δικαστικά

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλος προβληματισμός για την ένταση των μεγάλων και τα δικαστικά

bet365

Στις τάξεις της ΕΠΟ αλλά και του Υφυπουργείου Αθλητισμού συνεχίζει να υπάρχει προβληματισμός για την διαρκή ένταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα κυρίως μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και για τα δικαστικά.
Ο Ινφαντίνο όπως διαβάσατε χθες στο ρεπορτάζ του Gazzetta.gr έγκαιρα και έγκυρα χτύπησε το... καμπανάκι στον Βαγγέλη Γραμμένο και η απειλή του GREXIT συνεχίζει να υπάρχει. Σήμερα μία ημέρα μετά τις πληροφορίες αυτές υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός και στην ΕΠΟ αλλά και στο Υφυπουργείο για την ένταση μεταξύ των μεγάλων και κυρίως ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που δεν λέει να κοπάσει καθώς και για τα δικαστικά, που έχουν αργήσει τόσο.
Ο χρόνος... τρέχει και μέσα στον Μαϊο θα υπάρξουν τα τελικά μαντάτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. In or out; Μέσα ή έξω από τους κόλπους των FIFA / UEFA; Αυτήν την στιγμή παραμένουμε στο καθεστώς του να βρεθούμε εκτός. Οι επόμενες μέρες αλλά και οι εξελίξεις σε πρωτάθλημα και ακόμα και με τον τελικό Κυπέλλου θα καταδείξουν που θα οδηγηθούμε...
- Κύκλοι της ΕΠΟ εμμένουν από χθες στο ότι τελικώς δεν θα προκύψει GREXIT και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Οι τωρινές συνθήκες δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα