Όλα στον... αέρα στον Πλατανιά, το συγκινητικό αντίο του Παπανικολάου (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Όλα στον... αέρα στον Πλατανιά, το συγκινητικό αντίο του Παπανικολάου (pic)

bet365

Τα πράγματα στον Πλατανιά παραμένουν χειρότερα από ποτέ και όλα είναι στον... αέρα ενόψει του προσεχούς αγώνα. Το αντίο του Παπανικολάου στο Instagram και η διαφορά παικτών - διοίκησης.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά η διοίκηση του Πλατανιά κατέβαλλε έναν μισθό στους παίκτες, που όμως ζητούσαν επιτακτικά δύο ενώ μιλάμε για οφειλές της τάξεως των 4 και πλέον μηνών. Η αποχή των παικτών δεν έχει σταματήσει ενώ ήδη υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποχαιρέτησαν.
Παίκτες όπως ο πιτσιρικάς Παπανικολάου που έγραψε στο Instagram του: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Πλατανια που με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σας εύχομαι ολόψυχα να ξαναδείτε την ομάδα όπως την ονειρεύεστε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Σα δεν φτάσει ο άνθρωπος στο χείλος του γκρεμού,δεν βγάζει στην πλάτη του φτερούγες να πετάξει». Πλέον όλα είναι πιθανά ακόμα να υπάρξει ζήτημα να μην κατέβουν οι παίκτες για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Χανιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα