Επικοινωνία Αλαφούζου με Γιαννακόπουλο

Επικοινωνία Αλαφούζου με Γιαννακόπουλο

Νίκος Αθανασίου
Επικοινωνία Αλαφούζου με Γιαννακόπουλο

bet365

Συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου επικοινώνησαν με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά την δυσαρέσκεια του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που προέκυψε μετά τα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη και προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου επικοινώνησαν με τους ανθρώπους που χειρίζονται το project του Athens Alive και χαίρουν τις εμπιστοσύνης του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με το δημοσίευμα που ανέφερε πως η ΠΑΕ έχει απαντήσει στην πρόταση του Athens Alive για τον Παναθηναϊκό.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην υπογραφή συμφωνίας με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για αυτό οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζουν οτι μπορεί να βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται υπομονή από όλους...

Το σημαντικότερο είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του consortium Athens Alive και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το ΟΑΚΑ ώστε να προχωρήσει και το θέμα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα