«Καμία απάντηση από τον Αλαφούζο»

«Καμία απάντηση από τον Αλαφούζο»

Νίκος Αθανασίου
«Καμία απάντηση από τον Αλαφούζο»

bet365

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος διέψευσε στο περιβάλλον του σημερινό δημοσίευμα που ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει απαντήσει στην πρόταση του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο να υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως έχει απάντηση στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Athens Alive για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που μέχρι και χθες δεν προέκυπτε από το ρεπορτάζ.

Το δημοσίευμα αυτό ενόχλησε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ο οποίος ξεκαθάριζε σε συνεργάτες του πως δεν έχει πάρει καμία απάντηση από τον "mr. ΣΚΑΪ" όλο αυτό το διάστημα και ο ίδιος θεωρεί πως πρόκειται για ψεύδη πληροφορία είτε από την ΠΑΕ είτε από την συγκεκριμένη εφημερίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα