Όλα καλά με Πίτι, «μπαίνει» ο Καραγιάννης

Δημήτρης Ρούσσος
Όλα καλά με Πίτι, «μπαίνει» ο Καραγιάννης

bet365

Κανονικά προπονήθηκε στη Λαμία ο Πίτι, που ξεπέρασε το πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ατομικό για Όμο, «πάτησε» γήπεδο ο Καραγιάννης.

Ξεκίνησε την Τρίτη (17/4) η προετοιμασία της Λαμίας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/4, 19:00), με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει καλά νέα από τον Πίτι και τον Καραγιάννη.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην προπόνηση, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που τον ανάγκασε σε αλλαγή στο 30' της αναμέτρησης.

Εξάλλου, ο Έλληνας μέσος «πάτησε» για λίγο γήπεδο, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο έχει ακόμα αρκετά προγράμματα αποθεραπείας και είναι άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Κατά τ' άλλα, ο Σουλεϊμάν Όμο συνέχισε το ατομικό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις με μπάλα. Για την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα