Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στα Γιάννενα

Gazzetta team
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στα Γιάννενα

bet365

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη συνάντηση των ιθύνοντων να αφορά όλα τα μέτωπα, μεταξύ άλλων και το VAR, στην παρουσίαση του οποίου τη Δευτέρα (16/4) παρευρέθη ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος.

Όπως ενημέρωσαν με δελτίο τύπου οι Ηπειρώτες, αρχίσουν προοδευτικά να μπαίνουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν στον σύλλογο, δεδομένου ότι ξεκίνησε ο προγραμματισμός σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Την Τρίτη (17/4) συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Πετράκη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δ. Νιαρχάκο και τους Παναγιώτη και Γιάννη Χριστοβασίλη. Σκοπός της συνάντησης είναι ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της νέας χρονιάς σε όλους τους τομείς.

Ένας απ' αυτούς, πέρα από τα αμιγώς αγωνιστικά, που αφορούν μεταγραφές και αλλαγές, είναι και η είσοδος των νέων τεχνολογιών στο πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα (16/4), ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος εκπροσώπησε την ομάδα των Ιωαννίνων στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για την παρουσίαση του VAR.

Η παρουσίαση έγινε από τον Βρετανό Ντέιβιντ Έλερει, παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, με κοινό εκπροσώπους όλων των ομάδων και των Μ.Μ.Ε., αλλά και τους 24 πιστοποιημένους διαιτητές του πρωταθλήματος.

Η παρουσίαση συνοδεύτηκε και από πολλά παραδείγματα, αλλά από παιχνίδια του εξωτερικού όπως το πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου χρησιμοποιείται αλλά και αγώνες Εθνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα