Ημέρα ξεκούρασης στον Ολυμπιακό, καλύτερα ο Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Ημέρα ξεκούρασης στον Ολυμπιακό, καλύτερα ο Ομάρ

bet365

Ημέρα ρεπό την Τρίτη για την ομάδα του Ολυμπιακού με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να νιώθει πιο καλά από την ίωσή του. Ικανοποίηση του τεχνικού επιτελείου για Κέρκυρα και δεν ανησυχούν για Ένγκελς, Κούτρη.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το τεχνικό team ως επιβράβευση για το 5-1 με την Κέρκυρα χορήγησε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού την Τρίτη. Ο Ομάρ μετά την ίωσή του είναι καλύτερα ενώ από χθες δεν προκύπτει ανησυχία για την κατάσταση των Κούτρη και Ένγκελς. Ο Κόντης με τον Ιμπαγάσα πάντως μετέφεραν την ικανοποίησή τους προς τους παίκτες για το ματς με τους Φαίακες, όμως θα δώσουν βάρος στο αμυντικό σκέλος που είχε ένα... θέμα στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα