Τέταρτη πιο παραγωγική σε γκολ η 27η αγωνιστική (infografic & vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Τέταρτη πιο παραγωγική σε γκολ η 27η αγωνιστική (infografic & vids)

bet365

Τα 22 γκολ που επιτεύχθηκαν στους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή «ισοφάρισαν» την τέταρτη καλύτερη επίδοση για φέτος. Αναλυτικά τα γκολ σε κάθε αγωνιστική ως τώρα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Xίμκι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα πλούσια σκορ σε Λάρισα, Ξάνθη, Τούμπα και Φάληρο συντέλεσαν στην αύξηση της παραγωγικότητας σε γκολ στην 27η αγωνιστική.

Δίχως αγώνες με σκορ... δικαστηρίου και με ανοιχτά παιχνίδια με αρκετά γκολ εκατέρωθεν, στο τριήμερο 14-15-16 Απριλίου σημειώθηκαν συνολικά 22 γκολ σε 8 παιχνίδια, ή μάλλον σε... 7, αφού στη Λαμία υπήρξε η μοναδική «λευκή» ισοπαλία της αγωνιστικής.

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η τρίτη καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επαναληφθεί την 7η αγωνιστική, κυρίως λόγω του «πλούσιου» Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4.

Εξάλλου, καλύτερα «σκορ» έχουν καταγραφεί άλλες 5 αγωνιστικές, με 23 (12η & 16η), 24 (13η & 14η) και 26 (17η αγωνιστική) Low point της σεζόν υπήρξαν τα μόλις 8 γκολ (4η & 23η αγωνιστική).

Θυμηθείτε τα γκολ των αγώνων:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα