Τι λένε οι Βέλγοι για τον Ταϊλανδό που αγόρασε την Μουσκρόν και θέλει τον Παναθηναϊκό!

Τι λένε οι Βέλγοι για τον Ταϊλανδό που αγόρασε την Μουσκρόν και θέλει τον Παναθηναϊκό!

Τι λένε οι Βέλγοι για τον Ταϊλανδό που αγόρασε την Μουσκρόν και θέλει τον Παναθηναϊκό!

bet365

Τα κοινά σημεία Μουσκρόν και Παναθηναϊκoύ στο οικονομικό, οι υποσχέσεις του Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ και ο ρόλος του Ζάχαβι. Βέλγος ρεπόρτερ μεταφέρει στο gazzetta.gr το κλίμα που υπάρχει για το ξαφνικό μπάσιμο του Ταϊλανδού στη Μουσκρόν.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στις 5 Μαρτίου ο Ταϊλανδός Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος ακούγεται και για τον Παναθηναϊκό, προχώρησε με κάθε επισημότητα στην αγορά του 90% των μετοχών της Μουσκρόν.

Πρόκειται για σύλλογο με πολλούς ξένους παίκτες, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, δίχως όμως να θεωρείται λαοφιλής (περίπου 3.500 θεατές στα εντός έδρας ματς), ενώ το κοινό στοιχείο που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό είναι πως η UEFA δεν έχει δώσει άδεια στον σύλλογο να συμμετάσχει στο Europa League ακόμη και αν εξασφαλίσει την προνομιούχο θέση.

Παράλληλα, η Μαλίν, η οποία υποβιβάστηκε έχει προσφύγει στο CAS καταγγέλλοντας πως χορηγήθηκε παράτυπα άδεια συμμετοχής της Μουσκρόν στο βελγικό πρωτάθλημα! Μύλος με λίγα λόγια και στο Βέλγιο...

Σε ότι αφορά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία μετά την εξαγορά των μετοχών της μαλτέζικης επενδυτικής εταιρίας Latimer's (συμφερόντων Πίνι Ζάχαβι) αποτελεί πλέον τον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μουσκρόν επισημαίνεται η μακρά εμπειρία του Πιεμπονγκσάντ από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κάνοντας αναφορά στις πολυετείς συμφωνίες του στο πλαίσιο χορηγίας με την Τσέλσι, την βραζιλιάνικη Φλαμένγκο αλλά και την εκστρατεία του με το Carabao Energy Drink στο αγγλικό League Cup.

Όπως υποστηρίζουν στη Μουσκρόν, ο 63χρονος Ταϊλανδός με έδρα της Ελβετία, επενδύει στον σύλλογο προκειμένου να δώσει μια νέα διάσταση στην ομάδα και να προσφέρει σταθερότητα.

«Το βελγικό πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον για περισσότερους από έναν λόγους. Για αυτό όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγοράσω την ομάδα δεν δίστασα. Σκοπεύω να προσφέρω την εμπειρία μου προκειμένου ο σύλλογος να προοδεύσει ακολουθώντας το μονοπάτι της επιτυχίας. Είμαι πεπεισμένος πως έκαναν την κατάλληλη επιλογή ρίχνοντας το βάρος στη Μουσκρόν», τόνισε ο Πιεμπονγκσάντ προσθέτοντας:

«Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αφιερωθώ στον σύλλογο. Ασφαλώς και με απασχολεί οικονομικά το τι συμβαίνει στην πρώτη ομάδα, όμως υπάρχει και η ακαδημία, το Futurosport.

Σκοπεύω να ενεργοποιήσω το δίκτυο μου βρίσκοντας νέες χορηγίας και ανοίγοντας νέες αγορές που θα ωφελήσουν τον σύλλογο. Θα εργαστώ επίσης για να ενισχύσω τη νομική δομή του συλλόγου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντε Κλερκ έπλεξε το εγκώμιο του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας σημειώνοντας πως ο Ταϊλανδός θέλει να προσφέρει σταθερότητα, τονίζοντας πως διαθέτει σπουδαία εμπειρία από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Την δική του άποψη για τον Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ εξέφρασε στο gazzetta.gr ο ρεπόρτερ της βελγικής ιστοσελίδας voetbalnieuws, Κλαούντιο Ρούλενς εκφράζοντας την άποψη πως πρόκειται για άνθρωπο του περιώνυμου ατζέντη, Πίνι Ζαχάβι.

«Ο Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ πράγματι αγόρασε την Μουσκρόν αλλά μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει κανείς, ούτε έχει παραχωρήσει κάποια συνέντευξη στον Τύπο. Είναι κάτι σαν 'φάντασμα' ως τώρα. Η αίσθηση που υπάρχει στο Βέλγιο είναι πως ο Πίνι Ζαχάβι είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την αγορά της Μουσκρόν και κινεί τα νήματα. Ήταν άλλωστε και στο προηγούμενο σχήμα.

Ουσιαστικά ο Πιεμπονγκσάντ με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι εκείνος που βγαίνει μπροστά. Σίγουρα προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως έγινε ο απόλυτος άρχοντας σε μια ομάδα δίχως πολλούς οπαδούς, όπως είναι η Μουσκρόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα