«Από την κόλαση στον Δία η ΑΕΚ του Αραούχο»

«Από την κόλαση στον Δία η ΑΕΚ του Αραούχο»

Δημήτρης Βέργος
«Από την κόλαση στον Δία η ΑΕΚ του Αραούχο»

bet365

Αποθεωτικά σχόλια στην Αργεντινή για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ που βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση του τίτλου μετά από 24 χρόνια.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η μεγάλη αργεντίνικη εφημερίδα Ole κάνει αναφορά στον Σέρχιο Αραούχο που οδηγεί την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια. «Από την κόλαση στον Δία» είναι ο τίτλος της Ole που πλέκει το εγκώμιο του «Τσίνο», τονίζοντας ότι ο πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ελληνικής ομάδας με τα 10 γκολ που έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν.

«Η ΑΕΚ σπάει την ηγεμονία του Ολυμπιακού που κατακτά το πρωτάθλημα τα τελευταία επτά χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ole, η οποία προσθέτει πως αυτό το πρωτάθλημα οι «κιτρινόμαυροι» θα το πανηγυρίσουν όσο κανένα άλλο μετά από τόσα χρόνια και έπειτα από τις περιπέτειες που πέρασε ο σύλλογος.

«Η δόξα είναι κοντά για τον σύλλογο στον οποίο θυμούνται με ξεχωριστό τρόπο τους Αργεντινούς Σεμπάστιαν Σάχα, Νάτσο Σκόκο και Ίσμαελ Μπλάνκο. Την προσεχή Κυριακή η ΑΕΚ μπορεί να κάνει τον γύρο του θριάμβου μπροστά στον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αφήνοντας πίσω το παρελθόν», καταλήγει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα