Νέο ραντεβού ΑΕΚ - Χριστοδουλόπουλου

Νέο ραντεβού ΑΕΚ - Χριστοδουλόπουλου

Νέο ραντεβού ΑΕΚ - Χριστοδουλόπουλου

ΑΕΚ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα έχουν δεύτερο ραντεβού όπου και θα κριθεί το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

9ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Η πρώτη επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αποδείχτηκε άκαρπη αφού παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεωρεί πως ο παίκτης από την στιγμή που είχε συμφωνήσει στην οψιόν ανανέωσης με συγκεκριμένα χρήματα (320.000 ευρώ) θα πρέπει να τηρήσει την συμφωνία και στη συνέχεια να γίνει κουβέντα για μια πιθανή επέκταση με νέες και καλύτερες αποδοχές.

Από την πλευρά του ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να εξαργυρώσει την χρονιά που έκανε με νέο συμβόλαιο το οποίο μάλιστα θα είναι και το τελευταίο καλό της καριέρας του με τις απαιτήσεις του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη, αλλά για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ είναι θέμα τιμής η τήρηση του λόγου και γι αυτό τον λόγο θέλει οι συμφωνίες να τηρούνται, την ώρα που ο 31χρονος άσος θέλει να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους συμπαίκτες του που ανανέωσαν.

Για τον λόγο αυτό κι επειδή όπως είπαμε η διαφορά δεν είναι μεγάλη, θα υπάρξει νέα επαφή ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ θα ψάξει για άλλον παίκτη σητν θέση του Χριστοδουλόπουλου, ενώ και ο Λάζαρος θα κοιτάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και ο Ολυμπιακός. 

Best of internet