Τι λένε από τον Ολυμπιακό για Χριστοδουλόπουλο

Gazzetta team
Τι λένε από τον Ολυμπιακό για Χριστοδουλόπουλο

bet365

Χριστοδουλόπουλος και Μελισσανίδης δεν τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο κι ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει, σύμφωνα με δημοσίευμα. Τι λένε στο Λιμάνι.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, την προηγούμενη Τρίτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν σε μαγαζί της παραλιακής για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του 31χρονου άσου. Αν τελικά οι δύο πλευρές δεν δώσουν τα χέρια, τότε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει - όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Στο Λιμάνι, πάντως, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» η θέση τους για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ίδια που ισχύει και με τις ανάλογες περιπτώσεις: Ότι δηλαδή δεν θα ασχοληθούν με κανέναν παίκτη πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, καθότι αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα