Η κυβέρνηση ζήτησε παράταση γνωρίζοντας για το «πράσινο» ενδιαφέρον!

Η κυβέρνηση ζήτησε παράταση γνωρίζοντας για το «πράσινο» ενδιαφέρον!

Gazzetta team
Η κυβέρνηση ζήτησε παράταση γνωρίζοντας για το «πράσινο» ενδιαφέρον!

bet365

Η κυβέρνηση ζήτησε άτυπα προ ημερών από την ΟΥΕΦΑ νέα παράταση για την αδειοδότηση, τονίζοντας πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά του Παναθηναϊκού!

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον του fund που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιεμπγκοσάντ και έχει καταθέση πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά του Παναθηναϊκού. Σε πρώτη φάση η πρόταση επιβεβαιώνεται, ο μεσάζοντας είναι ο άνθρωπος που έκανε το deal της Σίτι με τους Άραβες, ωστόσο, επίσημα η ΠΑΕ διέψευσε το θέμα.
Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες, προ ημερών η κυβέρνηση ζήτησε... off the record από την ΕΠΟ και κατ΄επέκταση την ΟΥΕΦΑ νέα παράταση για την αδειοδότηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, επικαλουμένη πως «υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»!
Γεγονός που δείχνει ότι η κυβέρνηση(που κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού) ήταν και είναι ενήμερη για την πρόταση του fund.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα