«Ο Χριστοβασίλης ενδιαφέρεται για την Χαλκίδα»

Gazzetta team
«Ο Χριστοβασίλης ενδιαφέρεται για την Χαλκίδα»

bet365

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ, Βασίλης Ταρνανάς, για την αγορά της ομάδας της Εύβοιας ενδιαφέρεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

9ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Βασίλης Ταρνανάς μίλησε στην εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη, και ανέφερε πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να αγοράσει την ιστορική ομάδα της Εύβοιας, αφού αποχωρήσει πρώτα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Ταρνανάς τόνισε: «Με τον Χριστοβασίλη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Έχω πάει αρκετές φορές στα Γιάννενα και έχει έρθει Χαλκίδα. Μιλήσαμε πρόσφατα στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έχει ζητήσει εδώ και καιρό να γίνει ραντεβού με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη, το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα. Τέλος, ο Ταρνανάς υποστήριξε ότι θα επιστρέψει και ο ίδιος στον ΑΟ Χαλκίς, αν εμπλακεί και ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα