Κόντης: «Έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ο Βρουσάι, μπορεί να βρει και άλλον χρόνο»

Δημήτρης Τομαράς
Κόντης: «Έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ο Βρουσάι, μπορεί να βρει και άλλον χρόνο»

bet365

Ο Χρήστος Κόντης σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου το ταλέντο του Βρουσάι και ακόμα και το... ξέσπασμα του Μαρινάκη και το πως λειτούργησε στον Ολυμπιακό.
Ο Χρήστος Κόντης επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός - Κέρκυρα για:
Την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και τον Μαρτίνς: Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους. Συγνώμη για την φωνή. Είναι λόγω του ματς. Αυτά τα ματς είναι υπό την δική μου επίβλεψη. Ο Μαρτίνς θα δει τα ματς αλλά η τακτική και ποιός παίζει είναι δικές μου αποφάσεις.
Την εικόνα του αγώνα και το ανασταλτικό κομμάτι: Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από το σκορ. Πιστεύω ότι μπορούμε πιο καλά και ακόμα και στην επίθεση. Βγήκανε κάποιες φάσεις που είχαμε δουλέψει αλλά όταν αλλάζεις θες χρόνο. Οι 11 τελικές της Κέρκυρας είναι κάτι που θα το δούμε. Όταν παίζουν δύο παιδιά όπως ο Μπιορν, που είχε να παίξει δύο μήνες και ο Νικολάου που είχε να αγωνιστεί καιρό θέλει χρόνο. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε πολύ στα επόμενα ματς όπως με Απόλλωνα, το επόμενο που είναι δύσκολο. Υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε.
Τα νέα παιδιά: Ένα βράδυ που βοήθησε το σκορ για νέα παιδιά. Ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος όχι στην θέση του για να δείξει και ο Μάριος Βρουσάι που νομίζω είναι ο πιο νέος παίκτης φέτος στον Ολυμπιακό που σκόραρε. Είναι κέρδος που δείξαμε και βγάλαμε κάποια παιδιά για να είναι η επόμενη γενιά του Ολυμπιακού.
Τον αποκλεισμό του Ζιλέ αλλά και του Μποτία: Όχι δεν έχει να κάνει. Είμαστε 21 παίκτες άρα κάποιοι πρέπει να μένουν εκτός. Έχουμε παίκτες που πρέπει να βαδίσουμε. Υπάρχουν ματς με άλλα χαρακτηριστικά. Ο Ζιλέ ίσως να είναι 18άδα την άλλη εβδομάδα. Ο Μποτία είχε όντως πρόβλημα και ο Παπέ Σισέ κάρτες. Το θέμα είναι το πως δουλεύουν τα παιδιά στις προπονήσεις.
Τον Βρουσάι: Κοιτάξτε να δείτε. Μπήκε πολύ καλά ο Μάριος στο παιχνίδι και φάνηκε. Είχε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Εάν βρούμε την ευκαιρία ναι θα τον βάλουμε. Είναι ένα παιδί που μπορεί να βρει έναν μικρό χρόνο στην ομάδα και να διεκδικεί γενικά χρόνο.
Την... οργή Μαρινάκη και το πως λειτούργησε για την ομάδα: Σίγουρα σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή όλα βοηθάνε. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες και να αλλάξουμε κάτι με πιο μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και τους αγώνες. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παλέψουμε για την 2η θέση. Η οργή του προέδρου συνέβαλλε στο να δούμε όλες τις ευθύνες μας διότι είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε μία εικόνα αντάξια της φανέλας της ομάδας που φοράμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα