Με την πλάτη στον τοίχο η Κέρκυρα (pic)

Με την πλάτη στον τοίχο η Κέρκυρα (pic)

Με την πλάτη στον τοίχο η Κέρκυρα (pic)

Οι Φαίακες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής. Μέχρι το φινάλε χρειάζονται μίνιμουμ πέντε βαθμούς, ενώ αν βρουν νίκη ο Απόλλων ή η Λαμία, θα πρέπει να κάνουν το απόλυτο (3Χ3) και αν τους φτάσουν...  

Η ήττα που γνώρισε σήμερα η Κέρκυρα στο Φάληρο, διατήρησε τους Φαίακες ως το Νο1 φαβορί για να ακολουθήσουν τον Πλατανιά στη Football League. Σε απλά ελληνικά, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ψάχνει στα εναπομείναντα τρία ματς μίνιμουμ πέντε βαθμούς και αυτό γιατί υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Απόλλωνα, ενώ «σώζεται» μαζί με τη Λαμία και σε οποιαδήποτε τριπλή με τους «νεοφώτιστους» και την «Ελαφρά Ταξιαρχία».  Αντίθετα εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα υστερεί σε «μονή» με τη Λαμία, καθώς θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων και αυτή τη στιγμή εκείνη βρίσκεται στο -26 και η«αντίπαλός» της στο -11. 
 
Οπότε οι Φαίακες για να έχουν ελπίδες παραμονής θα πρέπει να φτάσουν μίνιμουμ τους 26 πόντους, που ενδέχεται και να μην φτάσουν, αφού για να «σωθούν» υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει ο Απόλλωνας να μην πάρει άλλο βαθμό στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αποστολή πολύ δύσκολη και αυτόματα... πάνε για δύο νίκες και ότι... βγει. Την ίδια στιγμή η Λαμία και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν κερδίσουν κάπου ουσιαστικά σώθηκαν (σε αυτή την περίπτωση η Κέρκυρα θα χρειάζεται το απόλυτο 3Χ3 και αν...), ενώ η Λάρισα αναφέρεται στο σχετικό γκρουπ μόνο για... τυπικούς λόγους. 

 

Best of internet