Πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια ο Αλαφούζος!

Πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια ο Αλαφούζος!

Gazzetta team
Πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια ο Αλαφούζος!

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρώτη φάση στην πρόταση παραχώρησης της εταιρίας, ζητώντας 26 εκατομμύρια για να ανάψει το... πράσινο φως! Ο ρόλος ξένου ατζέντη, η εταιρία από την Ελβετία και η διαπραγμάτευση που άρχισε την Δευτέρα! Διαψεύδει το «τριφύλλι».

Το απόγευμα της Δευτέρας είδε το φως της δημοσιότητας η πληροφορία πως ξένοι επενδυτές έκαναν πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr το fund που κατέθεσε την πρόταση έχει έδρα την Ελβετία και δραστηροποιείται στην Αγγλία και την νοτιανατολική Ασία. Η πρόταση που κατατέθηκε με κάθε επισημότητα ήταν η εξής:

*13 εκατομμύρια ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο για να ανάψει το... πράσινο φως.

*7 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί.

*7 εκατομμύρια που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ από την NOVA.

*20 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν άμεσα στην ομάδα από τους επενδυτές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο, απέρριψε την πρόταση και ζήτησε επιπλέον δεκατρία εκατομμύρια ευρώ για τον ίδιο!

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ξένος ατζέντης που είχε ρόλο στην μεταβίβαση της Μάνστεστερ Σίτι στους Άραβες ενώ η διαπραγμάτευση ξεκίνησε την Δευτέρα και φαίνεται να τελειώνει και σήμερα μετά την άρνηση του «mr. ΣΚΑΪ».

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε άμεσα και διέψευσε το σενάριο, λέγοντας πως «δεν υπάρχει τίποτα για ξένους επιχειρηματίες και ενδιαφέρον για την ΠΑΕ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα