Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τακτική και θέση…

Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τακτική και θέση…

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει το υπόμνημά της στην επιτροπή εφέσεων, ποντάρει στο βίντεο και σ’ άλλα στοιχεία που πρόσθεσε, παραμένοντας σταθερή και δίχως να αλλάζει τις θέσεις της…

Τη Δευτέρα (16/4) έληξε η προθεσμία που είχε δώσει η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων στις δύο ΠΑΕ προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης, που θα αφορά την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Σ’ ότι αφορά τη θέση του ΠΑΟΚ, όπως ενημερωθήκατε το πρωί της Δευτέρας από το gazzetta.gr, εκεί που ποντάρει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ είναι στο υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας, στο οποίο οι εικόνες φανερώνουν πολλά για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 11ης Μαρτίου. Παράλληλα, στο υπόμνημα υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει, μετά την πολύωρη εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης.

Σ’ εκείνη την εκδίκαση όταν η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υπέβαλλε το αίτημά της προκειμένου να εξεταστεί από την Επιτροπή Εφέσεων το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε έντονα υποστηρίζοντας, δια της νομικού της κ. Ρίζου, ότι «δεν επιτρέπεται σε δεύτερο βαθμό αποδεικτικά μέσα εκτός και αν είναι σε βαριά αμέλεια. Ζητάμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας προσκομίσει το αίτημα που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στην Εισαγγελία για να δούμε αν αυτό το αποδεικτικό υλικό ο ΠΑΟΚ το είχε και στην πρωτόδικη εκδίκαση. Θέλω να δω την αίτηση που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ και είχε απορριφθεί αρχικά από την Εισαγγελία. Εχω μπροστά μου τρεις αποφάσεις του Αρειου Πάγου. Ολες αυτές λένε ότι σύμφωνα με συγκεκριμένο άρθρο, δεν μπορεί να γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό για πρώτη φορά ένα αποδεικτικό μέσο», τόνισε εκείνο το βράδυ ενώπιον της επιτροπής η κ. Ρίζου, προσθέτοντας ότι: «δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη αυτό το υλικό από το Δικαστήριο».

Σήμερα, λοιπόν, στην Τούμπα πληροφορήθηκαν πως η ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματός της, δέχεται στο να κληθεί ο Κομίνης να απαντήσει για τον λόγο της διακοπής και για το αν σφύριξε επανέναρξη ή όχι, και λέει «ναι» για όλο το οπτικό υλικό.

Πέντε μέρες νωρίτερα οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν «όχι» στη χρήση του οπτικού υλικού, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να επιτραπεί το video ως αποδεικτικό στοιχείο», σήμερα έρχονται και λένε «ναι» στη χρήση του!

Στον ΠΑΟΚ οι νομικοί επέμεναν και τότε, συνεχίζουν να επιμένουν και τώρα, ότι από το οπτικό υλικό «θα καταρριφθούν οι αναλήθειες του Κομίνη στο φύλλο αγώνα», δείχνοντας ότι δεν αλλάζουν τακτική και θέση γύρω από το θέμα της χρήσης του οπτικού υλικού…

Φυσικά το ζητούμενο παραμένει να είναι το αν τελικά η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, αφού εξετάσει το βίντεο, το λάβει τελικά υπόψη της στην έκδοση της απόφασης της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα