Ανοιχτό του Αραούχο, σιγουριά για Λιβάια!

Ανοιχτό του Αραούχο, σιγουριά για Λιβάια!

Ανοιχτό του Αραούχο, σιγουριά για Λιβάια!

Στην Ισπανία γράφουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Αργεντινού άσου από την Λας Πάλμας αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μείνει στην ΑΕΚ όπως και ο Λιβάια...

Ο δεδομένος υποβιβασμός της Λας Πάλμας έχει υποχρεώσει τα ισπανικά ΜΜΕ και δη τα τοπικά των Κανάριων Νήσων να ασχολούνται με την επόμενη μέρα της ομάδας τους που τη βρίσκει στη δεύτερη κατηγορία. Αγωνιστικός σχεδιασμός και μεταγραφικές αναζητήσεις για να καλυφθούν και τα κενά που θα δημιουργήσουν ποδοσφαιριστές που δεν θα θέλουν να συνεχίσουν στην Λας Πάλμας.

Ανάμεσά τους και οι... δικοί μας Λιβάια και Αραούχο με το ρεπορτάζ της canariasenhora.com να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να συνεχίσουν οι δυο ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. «Η επιστροφή του Αραούχο στην Λας Πάλμας αναμένεται χωρίς ουσία αφού λόγω του υποβιβασμού της ομάδας θα φύγει ξανά (η ΑΕΚ θυμίζουμε θα παίξει στο επόμενο Champions League)», υπογραμμίζεται για τον Αργεντινό φορ. 

Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά για τον Κροάτη άσο της Ένωσης και για την οψιόν αγοράς που προβλέπεται μεταξύ Λας Πάλμας και ΑΕΚ για το ενδεχόμενο μεταγραφής. «Ο Λιβάια έχει ρήτρα 1.8 εκατ. ευρώ που το ελληνικό club θέλει να ενεργοποιήσει για τον Κροάτη φορ που έχει 5 ασίστ και 10 γκολ φέτος».

Best of internet