Ανοιχτό του Αραούχο, σιγουριά για Λιβάια!

Γιώργος Τσακίρης
Ανοιχτό του Αραούχο, σιγουριά για Λιβάια!

bet365

Στην Ισπανία γράφουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Αργεντινού άσου από την Λας Πάλμας αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μείνει στην ΑΕΚ όπως και ο Λιβάια...

Ο δεδομένος υποβιβασμός της Λας Πάλμας έχει υποχρεώσει τα ισπανικά ΜΜΕ και δη τα τοπικά των Κανάριων Νήσων να ασχολούνται με την επόμενη μέρα της ομάδας τους που τη βρίσκει στη δεύτερη κατηγορία. Αγωνιστικός σχεδιασμός και μεταγραφικές αναζητήσεις για να καλυφθούν και τα κενά που θα δημιουργήσουν ποδοσφαιριστές που δεν θα θέλουν να συνεχίσουν στην Λας Πάλμας.

Ανάμεσά τους και οι... δικοί μας Λιβάια και Αραούχο με το ρεπορτάζ της canariasenhora.com να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να συνεχίσουν οι δυο ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. «Η επιστροφή του Αραούχο στην Λας Πάλμας αναμένεται χωρίς ουσία αφού λόγω του υποβιβασμού της ομάδας θα φύγει ξανά (η ΑΕΚ θυμίζουμε θα παίξει στο επόμενο Champions League)», υπογραμμίζεται για τον Αργεντινό φορ.

Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά για τον Κροάτη άσο της Ένωσης και για την οψιόν αγοράς που προβλέπεται μεταξύ Λας Πάλμας και ΑΕΚ για το ενδεχόμενο μεταγραφής. «Ο Λιβάια έχει ρήτρα 1.8 εκατ. ευρώ που το ελληνικό club θέλει να ενεργοποιήσει για τον Κροάτη φορ που έχει 5 ασίστ και 10 γκολ φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα