Παναθηναϊκός: «Θα εξοφλήσουμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές»

Παναθηναϊκός: «Θα εξοφλήσουμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές»

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: «Θα εξοφλήσουμε άμεσα και τους τρεις ποδοσφαιριστές»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως θα εξοφλήσει άμεσα τους Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ προκειμένου να αποφύγει την αφαίρεση 9 βαθμών και φυσικά τον απευθείας υποβιβασμό.

Θέση για την ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών για τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνουν πως θα εξοφληθούν άμεσα οι τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα