Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Σταφυλίδη…

Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Σταφυλίδη…

bet365

Το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη ξανά συζητιέται έντονα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Γουέστ Χαμ - Στόουκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η παρουσία του Κώστα Σταφυλίδη, το περασμένο Σάββατο στην Τούμπα «άναψε φωτιές», ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για ποιοτική λύση στη θέση αριστερό μπακ, όμως αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη απόσταση μέχρι να δούμε τον Ελληνα διεθνή ακραίο αμυντικό να επιστρέφει στην Ελλάδα και στην πρώτη ομάδα του.

Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2015, αλλά και τον χειμώνα του 2016, σχεδόν πάντα «παίζει» ένα τέτοιο σενάριο επιστροφής του Σταφυλίδη χωρίς να έχει προχωρήσει και ολοκληρωθεί ποτέ η μεταγραφή και να επιβεβαιωθούν τα πολλά σενάρια.

Σημαντική παράμετρος είναι οι προτεραιότητες του 24χρονου μπακ, που αυτή την στιγμή κοιτάζει το εξωτερικό. Οχι, ότι δεν αλλάζει αυτό, ωστόσο φαίνεται να αποτελεί το πιο μεγάλο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Οι προτεραιότητες που βάζει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Ειδικά, ο Σταφυλίδης, που πριν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του, είχε πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα…

Ο Σταφυλίδης παραμένει αγαπητός στις τάξεις των οπαδών, των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, παιδιών όπως ο Πέλκας με τους οποίους μεγάλωσε μαζί στην Τούμπα, αλλά και της οικογένειας Σαββίδη, αν κρίνει κανείς από τη δημοσκόπηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Σαββίδης. Ο «Δικέφαλος» έχει ανάγκη από τέτοιους ποδοσφαιριστές, που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο. Γιατί, με ένα δίδυμο Σταφυλίδη-Γιαννούλη ο Λουτσέσκου μπορεί να κοιμάται ήσυχος, έχοντας απελευθερώσει και τον «εγκλωβισμένο» στο αριστερό άκρο της άμυνας, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αυτά όλα στη θεωρεία γιατί το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής παραμένει ιδιαίτερα υψηλό. Το gazzetta.gr, αναλύει τα δεδομένα θυμίζοντας ότι μόνο ο εξάμηνος δανεισμός του από την Αουγκσμπουργκ στην Στόουκ στοίχησε συνολικά πάνω από 1,4 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα.

Ο «Σταφ» ψάχθηκε από το περασμένο καλοκαίρι να βρει νέα ομάδα. Εφτασε πολύ κοντά στο Αμβούργο, νωρίτερα είχαν απορριφθεί προτάσεις της Ρόμα και της Φιορεντίνα, αλλά ούτε εκείνη η πώληση ολοκληρώθηκε ποτέ. Μέχρι και τα μισά της σεζόν αγωνίστηκε όλα κι όλα 31 λεπτά, σε δύο ματς της Αουγκσμπουργκ. Παρόλα αυτά συνέχιζε να είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας.

Στις 18 Ιανουαρίου υπέγραψε στην Στόουκ, ως δανεικός για έξι μήνες, αντί 750.000 ευρώ, αποτελώντας την πρώτη επιλογή του νέου τεχνικού, Πολ Λάμπερτ. Μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Γουότφορντ, έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή απέναντι στην Μπόρνμουθ, μετρώντας ακόμη τέσσερις συμμετοχές (οι τρεις σ’ ολόκληρο το 90λεπτο) στην Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι που ήρθε και ο τραυματισμός του να τον αφήσει εκτός ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Στον ΠΑΟΚ το όνομά του συζητήθηκε και τον περασμένο χειμώνα, όμως ο ίδιος ο Ελληνας διεθνής αμυντικός έκοψε από νωρίς κάθε κουβέντα περί επιστροφής του, ενώ στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Στόουκ δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Γερμανία για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Αουγκσμπουργκ.

Ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος, διατηρεί άριστες σχέσεις με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως φάνηκε και στην υπόθεση του Βιεϊρίνια, δε θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ στη Μικράς Ασίας θέλουν να συζητήσουν αρχικά το ενδεχόμενο δανεισμού του, καθώς οι Γερμανοί στην παρούσα φάση επιμένουν να θέλουν να τον πουλήσουν, όχι φυσικά με 10 εκατομμύρια ευρώ, όσα αξίωναν το καλοκαίρι από το Αμβούργο, αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα.

Η Αουγκσμπουργκ δαπάνησε κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπάγιερ Λεβερκούζεν, μπορεί να θέλει να πάρει πίσω ένα μέρος αυτών των χρημάτων, ωστόσο όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, με δεδομένο ότι σε έξι μήνες θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα