ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Καταθέτει το υπόμνημα και ποντάρει στο βίντεο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Καταθέτει το υπόμνημα και ποντάρει στο βίντεο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Καταθέτει το υπόμνημα και ποντάρει στο βίντεο

bet365

Η σημερινή ημέρα (Δευτέρα 16/4), είναι η καταλυτική για να καταθέσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα υπομνήματά τους στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι της Τούμπας.

Η τύχη του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου παραμένει να αποτελεί μια μεγάλη και σημαντική εκκρεμότητα. Μέχρι τις 14.00 σήμερα οι δύο ΠΑΕ έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα υπομνήματά τους, με τη νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ να έχει ολοκληρώσει την σύνταξη του πολυσέλιδου υπομνήματος.

Από εκεί και πέρα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση που θα εκδώσει η Επιτροπή για την τύχη του αγώνα, αν και δεν αποκλείεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχει συμβεί σε πολλές φετινές υποθέσεις, να προσφύγει και στον τρίτο βαθμό (Διαιτητικό) και το… ντέρμπι να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Από την πολύωρη εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, όπου σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποδεικνύει την αλήθεια για ότι συνέβη εντός των αποδυτηρίων.

«Θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μία εικόνα μόνο, εμείς προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές εικόνες. Δώσαμε ένα βίντεο 4 ωρών, για να δείξουμε τι έγινε, γιατί ο κ. Κομίνης δεν συνέχισε το παιχνίδι», υποστήριξε το βράδυ της Κυριακής (15/4) ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα