Δεν τα βρήκαν Χριστοδουλόπουλος - Μελισσανίδης για νέο συμβόλαιο

Δεν τα βρήκαν Χριστοδουλόπουλος - Μελισσανίδης για νέο συμβόλαιο

Θοδωρής Βασίλης
Δεν τα βρήκαν Χριστοδουλόπουλος - Μελισσανίδης για νέο συμβόλαιο

bet365

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία και ο παίκτης έφυγε κακήν κακώς.

Γουέστ Χαμ - Στόουκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, την προηγούμενη Τρίτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν σε μαγαζί της παραλιακής για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του 31χρονου άσου.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών όχι μόνο δεν εξελίχθηκε καλά, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε κακήν κακώς από το μαγαζί με τον «Τίγρη» μάλιστα να δίνει και τελεσίγραφο μερικών ημερών για την οριστική του απάντηση.

Ο Χριστοδουλόπουλος φαίνεται πως πλέον δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν δεν επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ενωση, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αφού το καλοκαίρι του 2016 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια και όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρέπει να μιλήσει με την ΑΕΚ, αφού όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Ντίντακ, το +1 στο συμβόλαιο δίνει το πάνω χέρι στον σύλλογο.

Αν πάντως, ο Χριστοδουλόπουλος μετακομίσει στο λιμάνι, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει φορέσει την φανέλα και των τεσσάρων μεγάλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα