Το «respect» του Ουάρντα στον Γιόχανσον και στον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Gazzetta team
Το «respect» του Ουάρντα στον Γιόχανσον και στον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

bet365

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μέσω Instagram ευχαρίστησε κι είπε «respect» στον Γιόχανσον και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Αμρ Ουάρντα, με την λήξη της αναμέτρησης γύρισε και χειροκρότησε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα στον Αιγύπτιο την ώρα που χειροκροτούσε και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Νωρίτερα, ο Γιόχανσον είχε τρέξει να βοηθήσει τον Αιγύπτιο σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ουάρντα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την στιγμή που ο Σουηδός μπακ τον βοηθάει κι έγραψε: «Σε ευχαριστώ και μεγάλος σεβασμός σε εσένα και όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα