Ουζουνίδης: «Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε, νικήσαμε έναν καλό αντίπαλο»

Νίκος Μαρούδας
Ουζουνίδης: «Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε, νικήσαμε έναν καλό αντίπαλο»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και στάθηκε πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν αρκετά συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ισορροπημένο ματς από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα όμως όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσαμε και φαινόταν ότι όποιος βάλει το γκολ θα κέρδιζε. Εγώ πριν το ματς δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε. Αλλάξαμε το πρόγραμμά μας για να είμαστε το δυνατόν πιο φρέσκοι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη. Κάναμε λάθη στην αρχή και έφευγαν γρήγορα στην αντεπίθεση. Θα μπορούσαμε και εμείς αν είχαμε ένα καλό πάρσιμο, μία καλή πάσα, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και από το ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε έναν καλό αντίπαλό. Ελπίζω να κυλήσει πιο ήρεμα η εβδομάδα για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν το ματς: «Έχω πει ότι είναι καλό που παίζουμε με αυτές τις ομάδες. Όσα και αν είναι τα προβλήματα όταν ξέρεις ότι έχει απέναντί σου καλό αντίπαλο παίζεις καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, το πόσους βαθμούς θα πάρουμε θα φανεί στο τέλος. Τα παιδιά μετά τον Γενάρη έχουν φτιάξει ένα καλό γκρουπ που δίνει εικόνα ομάδας στο γήπεδο».

Για την κόκκινη του Μυστακίδη: «Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε εμάς. Θα ήταν έκπληξη να τελειώσουμε ματς με έντεκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα