Απαγορεύεται και ο πρώτος σκόρερ να είναι του Ολυμπιακού;

Απαγορεύεται και ο πρώτος σκόρερ να είναι του Ολυμπιακού;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος θέτει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα ερώτημα και το εξηγεί μέσα από…φωτογραφίες.

Εντάσσεται στο πλαίσιο της…εξυγίανσης το ελληνικού ποδοσφαίρου ακόμη και η ανάδειξη του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος; Οκέϊ, για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο, το…καταλάβαμε και με το παραπάνω. Αλλά ακόμη και για τη θέση του πρώτου σκόρερ;

Είδαμε χθες το γκολ του Πρίγιοβιτς, με το οποίο ξεπέρασε τον Ανσαριφάρντ στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης. Από καθαρή θέση οφσάϊντ, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το ριπλέϊ της Νόβα (φωτογραφία). Παρεμπιπτόντως, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και ακόμη πιο…οφσάϊντ γκολ, όπως στο Καυταντζόγλειο, στο 1-1 με τον Ηρακλή (φωτογραφία).

Τα ερώτημα είναι μήπως στην σεζόν της…κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου απαγορεύεται και να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ παίκτης του Ολυμπιακού! Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι στο Ολυμπιακός-Γιάννινα (1-0) είχε ακυρωθεί κανονικότατο γκολ του Ανσαριφάρντ, επειδή ο επόπτης δεν είχε δει ότι η μπάλα είχε περάσει, ολόκληρη, την γραμμή της εστίας του ΠΑΣ (φωτογραφία).

Κοινώς, αυτή την στιγμή και χωρίς να χρειαστεί να θυμηθώ κι άλλες παρόμοιες φάσεις, ένθεν κι ένθεν με πρωταγωνιστές τους δύο αυτούς σέντερ φορ, ο Ανσαριφάρντ έπρεπε να είχε αυτός 15 γκολ κι ο Πρίγιοβιτς 14. Όμως, έχει τελικά ο Πρίγιοβιτς 15 κι ο Ανσαριφάρντ 14.

Τέλος πάντων, άκρη δεν βρίσκουμε στο «νέο» ελληνικό ποδόσφαιρο: Και οι δύο, κι ο Καρίμ κι ο Πρίγιοβιτς, είναι καλοί επιθετικοί, όπως κι ο Ισπανός Πέδρο του ΠΑΣ (13 γκολ) κι ο Αραούχο της ΑΕΚ (10 γκολ). Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δεν έχουν σκοράρει με πέναλτι, σε αντίθεση με τους δύο πρώτους, που έχουν από τρία εύστοχα πέναλτι ο καθένας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.