Ο «Ζησό» βρήκε τα πατήματά του...

Γιώργος Ντυμένος
Ο «Ζησό» βρήκε τα πατήματά του...

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός απέκτησε τον ρυθμό που του έλειπε και είναι εκ των πρωταγωνιστών στην... αντεπίθεση του Απόλλωνα
Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του βρίσκεται πλέον ο Απόλλων, μετά το 0-0 που απέσπασε στη Λαμία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συμπλήρωσε 4 ματς αήττητη και το κυριότερο, σε αυτό το διάστημα δέχθηκε μόλις ένα γκολ.
Ενα από τα «κακά» των προηγούμενων αγώνων ήταν η ανασταλτική της λειτουργία, όμως πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την τότε ομάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η πλήρης ενσωμάτωση του Γιώργου Ζησόπουλου. Ο 33χρονος στόπερ δεν χρειάζεται συστάσεις, ρυθμό ήθελε. Βλέπετε μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου που έκανε το δρομολόγιο Περιστέρι-Ριζούπολη είχε μόνο τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα (12' συνολικά) και ένα γεμάτο παιχνίδι Κυπέλλου τον Οκτώβριο. Εκτός πλάνων του Νταμίρ Κάναντι, προσπάθησε να «κερδίσει» τον Αυστριακό κόουτς όμως δεν τα κατάφερε και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο. Το ύφος της τότε ανακοίνωσης της πρώην ομάδας του τα «λέει» όλα για το ήθος του αφού οι δύο πλευρές «χώρισαν» άκρως φιλικά, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος. Πάμε στην μπάλα.
Η άφιξη του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στον Απόλλωνα βρήκε τον Γιώργο Παράσχο να «ψάχνεται». Αλλαζε συχνά συστήματα, ενώ και εκείνος βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά. Από την εξέδρα στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν είναι ρομπότ, χρειάζεται να βρει τα πατήματά του. Οπερ και εγένετο. Πλέον ο «Ζησό» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.
Με Παναιτωλικό, ΠΑΣ, Λάρισα, Λαμία ο Απόλλωνας έκανε 3 νίκες, πήρε μία ισοπαλία και το επιμέρους σκορ είναι 6-1 υπέρ του. Σε αυτά τα ματς ο Ζησόπουλος μέτρησε 9 επεμβάσεις, 6 κλεψίματα και το κυριότερο, υπέπεσε σε μόλις 5 λάθη. Το τελευταίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, αφού στις αναμετρήσεις με τα «καναρίνια» και τον «Αγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε αντιμέτωπος με ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς αντιπάλους.
Τόσο με τετράδα στα «μετόπισθεν», όσο και με τριάδα εσχάτως (όπου μάλιστα παρατηρείται η «οπισθοχώρηση» του Παπάζογλου), ο έμπειρος αμυντικός φαίνεται πως... βγαίνει μπροστά. Αποτέλεσμα αυτού; Ο Απόλλων από «καταδικασμένος», ορίζει πλέον την τύχη του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα