«Ψηστήρι» του ΠΑΟΚ σε Σταφυλίδη!

«Ψηστήρι» του ΠΑΟΚ σε Σταφυλίδη!

«Ψηστήρι» του ΠΑΟΚ σε Σταφυλίδη!

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης βρέθηκε στην Τούμπα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον αποθέωσε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια του ζήτησε να μείνει και να μη φύγει. Όλα αυτά στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ενας τραυματισμός έφερε τον Κώστα Σταφυλίδη στη Θεσσαλονίκη και μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Στόουκ Σίτι, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Αουγκσμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η ομάδα της καρδιάς του, γι’ αυτό και παρέα με τον συμπαίκτη του στην εθνική, Δημήτρη Πέλκα, παρακολούθησαν την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» κόντρα στον Πανιώνιο.

Μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων και πέρασε από τη μικτή ζώνη, εκεί όπου ο Βιεϊρίνια ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις ως ο MVP του αγώνα. «Μείνε εδώ, μη φεύγεις», φώναξε ο Πορτογάλος όταν αντιλήφθηκε τον Σταφυλίδη σε μισό μέτρο απόσταση και πριν ο τελευταίος χαθεί στις αγκαλιές των φίλων της ομάδας, που τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Σαββίδης, «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία του Σταφυλίδη μαζί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Τούμπα, ζητούσε από το κοινό του στο Instagram να του απαντήσει στο ερώτημα «αν πάνε και στους δύο το άσπρο και το μαύρο»!

Η θέση του αριστερού μπακ είναι μια θέση που ο ΠΑΟΚ θα ψάξει για να ενισχυθεί, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σταφυλίδης έχει συμβόλαιο με την Αουγκσμπουργκ και το ενδεχόμενο απόκτησής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δεν είναι, πάντως, ένα όνομα που δεν έχει συζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τούμπα. Συζητήθηκε και μάλιστα αρκετά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα