Μέσα ο Χατζηγιοβάνης, έξω ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Μέσα ο Χατζηγιοβάνης, έξω ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

bet365

Χωρίς τον Οσμάν Κουλιμπαλί, αλλά με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκό τον Ατρόμητο το απόγευμα της Κυριακής.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στον Ουσμάν Κουλιμπαλί που έχει ενοχλήσεις στην ιερολαγονία και ακολουθεί θεραπεία με αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία. Επίσης, εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ινσούα.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται αντίθετα, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες μέρες. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, και τακτικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβετσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης, Λουτσιάνο, Αποστολάκης και Μπουζούκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα