Ιμπάνιεθ στο Gazzetta: «Ο Μαρκάνο στον Ολυμπιακό; Δεν μπορεί να γίνει...»

Ιμπάνιεθ στο Gazzetta: «Ο Μαρκάνο στον Ολυμπιακό; Δεν μπορεί να γίνει...»

Δημήτρης Τομαράς
Ιμπάνιεθ στο Gazzetta: «Ο Μαρκάνο στον Ολυμπιακό; Δεν μπορεί να γίνει...»

bet365

Ο agent Ινιάκι Ιμπάνιεθ τοποθετήθηκε για τον Ιβάν Μαρκάνο και το φερόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισπανό αμυντικό, δείχνοντας το μέλλον του μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Ο 30χρονος Μαρκάνο έχει πίσω του δύο θητείες στον Ολυμπιακό και υπάρχουν ξανά πληροφορίες για μία πιθανή τρίτη. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον ατζέντη Ινιάκι Ιμπάνιεθ για τον Ισπανό αμυντικό και το φερόμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών. «Ο Μαρκάνο στον Ολυμπιακό; Όχι είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει... Να μην το θεωρήσετε καθόλου πιθανό», επισήμανε σχετικά ο πασίγνωστος μάνατζερ, που δεν φάνηκε πάντως να διαψεύδει το ότι μπορεί να υπήρξε ξανά φλερτ με Ελλάδα και Ολυμπιακό ή κάποια επαφή. Όσο για το που θα βρεθεί ο Μαρκάνο - για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και της Βαλένθια - την επόμενη χρονιά; «Μπορεί να είναι στην Ισπανία ή στην Πορτογαλία ξανά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι με σιγουριά διότι δεν υπάρχει απόφαση. Θα δούμε», απάντησε σχετικά .

Σκόραρε ο Ουάρντα το πρώτο γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα