Στα αποδυτήρια πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Τεννές

Gazzetta team
Στα αποδυτήρια πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Τεννές

bet365

Αδιαθεσία αισθάνθηκε πριν τη λήξη του παιχνιδιού της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές, αποχωρώντας στο 70' πριν τη λήξη του αγώνα για τα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός των Φθιωτών δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (0-0) ως το τέλος, καθώς λόγω στομαχικών διαταραχών αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο και να πάει στα αποδυτήρια.

Ο Έλληνας προπονητής ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση στις διακοπές του Πάσχα, που τον κράτησε εκτός της πρώτης προπόνησης της ομάδας του την Τρίτη (10/4), όταν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά μετά τη διακοπή λόγω γιορτών.

Το ζεστό μεσημέρι στη Λαμία και η αδυναμία μετά την ίωση τον έκαναν να αισθανθεί αδιαθεσία προς το τέλος του παιχνιδιού στο ΔΑΚ και περίπου 20' πριν την ολοκλήρωσή του, αναγκάστηκε να πάει στα αποδυτήρια.

Ο Τεννές δεν παρέστη ούτε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα