Ο... Γολγοθάς του Ντουμάνη και η μεγάλη επιστροφή του!

Ο... Γολγοθάς του Ντουμάνη και η μεγάλη επιστροφή του!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... Γολγοθάς του Ντουμάνη και η μεγάλη επιστροφή του!

bet365

Ο Πάρης Ντουμάνης ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του ένα από τα μεγάλα ταλέντα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και πλέον έχει μπει σε τροχιά φουλ επιστροφής για να είναι παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Κ-20.
Ο Πάρης ή Παρασκευάς Ντουμάνης γεννήθηκε στις 30/10/2000 και προέρχεται από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια (Νηρέας Βέροιας). Είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2016-17 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K17. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής. Ήταν 14 Ιουνίου του 2017 όταν ο χαρισματικός πιτσιρικάς υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο για να ζήσει μετά το απόλυτο όνειρο μετέχοντας στην προετοιμασία των μεγάλων του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ όπου και ξεχώρισε για τα καλά. Όπως αναφέραμε τότε ο Ντουμάνης είχε... συστηθεί ως δεξί μπακ χαφ και δεκάρι αλλά ο Χάσι τον έβαζε ακόμα και αριστερό μπακ. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, που δεν φοβόταν να βάλει τα πόδια του στην... φωτιά, ούτε τα μεγάλα ονόματα της ομάδας ως αντιπάλους.
Στις αρχές Αυγούστου του 2017 ήρθε η μεγάλη ατυχία. Ότι χειρότερο για τον πιτσιρικά με ρήξη χιαστών και άμεση ανάγκη για χειρουγείο αλλά και να μένει εκτός για διάστημα επτά μηνών! Η επέμβασή του έγινε στις 9 Αυγούστου και έκτοτε ακολούθησε ο... Γολγοθάς για την επιστροφή του. Στην παρούσα φάση ο Ντουμάνης έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο δουλεύοντας διαρκώς στον Ρέντη για να είναι στο 100% για την προετοιμασία της Κ-20 το καλοκαίρι. Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν πίσω ένα τόσο σπουδαίο ταλέντο με την ελπίδα ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ και ακόμα καλύτερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα