Κούτρης: «Κακή χρονιά, έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας»

Κούτρης: «Κακή χρονιά, έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας»

Δημήτρης Τομαράς
Κούτρης: «Κακή χρονιά, έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι ανέλυσε τις ευθύνες των παικτών του Ολυμπιακού και έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς.
Ο Κούτρης είπε στη NOVA για:
Τον στόχο του Ολυμπιακού: Εντάξει θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Αυτό λείπει να κάνουμε. Το μόνο που μπορούμε. Να κοιτάξουμε πρώτα απ' όλα το ματς με Κέρκυρα. Επικίνδυνο ματς γιατί θα είναι σφιχτή και θα θέλει βαθμούς για την σωτηρία της. Με την βοήθεια του κόσμου μας να μπορέσουμε να κερδίσουμε.
Το ότι μετά από 2,5 μήνες ο Ολυμπιακός παίζει ξανά με τον κόσμο του: Ναι εντάξει είναι δύσκολο για εμάς. Είναι ο κόσμος το στήριγμά μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους έχουμε ξανά μαζί μας.
Την φετινή σεζόν: Ναι φέτος ήταν κακή χρονιά για τον σύλλογο. Δεν παίρνουμε πρωτάθλημα και μείναμε εκτός στο Κύπελλο. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει στο να παίρνει τρόπαια. Τα λάθη να μας γίνουν μάθημα. Η διοίκηση από μέρους της θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Την παρουσία των παικτών: Εμείς έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας. Έχουμε συμμαζευτεί και έχουμε μιλήσει για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τελευταία ματς.
Τον Πέδρο Μαρτίνς και εάν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν: Όχι δεν τον έχουμε γνωρίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα