Επιμένουν στην Πορτογαλία για Ολυμπιακό και Τικίνιο

Επιμένουν στην Πορτογαλία για Ολυμπιακό και Τικίνιο

Gazzetta team
Επιμένουν στην Πορτογαλία για Ολυμπιακό και Τικίνιο

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει ξανά λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Πόρτο, Τικίνιο Σοάρες.

Το όνομα του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Πόρτο βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό από τον πορτογαλικό Τύπο.

Νέο σημερινό δημοσίευμα από την Ιβηρική, και συγκεκριμένα από την εφημερίδα A Bola, υπογραμμίζει ότι ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, επισημαίνοντας όμως ότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τους «Δράκους» ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σκόραρε ο Σανέ το πρώτο γκολ του αγώνα Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τη φετινή σεζόν ο Τικίνιο Σοάρες μετράει 28 συμμετοχές με την Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις με 11 γκολ και έξι ασίστ και είναι παίκτης που γνωρίζει καλά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα