Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

bet365

Λαμία και Απόλλων έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ουσιαστικά βολεύει και τους δύο, σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες. Αποδοκιμασίες στο τέλος από τον κόσμο.

Φθιωτοί και «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελαν την ισοπαλία, έπαιξαν γι' αυτή και ικανοποίησαν τους σκοπούς τους, όχι όμως και το κοινό, που αντέδρασε κι «έκραξε» τους πρωταγωνιστές! Οι δυο ομάδες πάντως, με τον βαθμό που πήραν, έφτασαν τους 26 και περιμένουν να δουν την Κέρκυρα (21) να «υποκύπτει» στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει, για να εξασφαλίσουν σύντομα τη μαθηματική παραμονή τους στη Superleague Σουρωτή.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε για τη Λαμία το 3-5-2, με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και μπροστά του τους Ασίγκμπα, Αναστασιάδη και Κουκόλη. Στον άξονα ξεκίνησαν οι Μπουλούλης και Μπλάζιτς, δεξιά όλη την πλευρά ο Βασιλαντωνόπουλος, αντίστοιχα αριστερά ο Παντελιάδης και ο Πίτι πήρε θέση πίσω από τους Τσούκαλο και τον Μπούντνικ, που συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Από την πλευρά του, με παρόμοιο τρόπο (3-4-2-1) σχημάτισε στο γήπεδο τον Απόλλωνα και ο Γιώργος Παράσχος. Στο τέρμα έπαιξε ο Χουάντερσον, και την τριάδα στην άμυνα αποτέλεσαν οι Κοντοές, Παπάζογλου και Ζησόπουλος. Μπροστά τους έπαιξαν οι Στάθης, Χουάρες, Τσουκαλάς και Ναδάλες (από δεξιά προς τα αριστερά), και ο Αλμπάνης με τον Κονέ πλαισίωσαν τον προωθημένο Ελμπάζ.

«ΣΒΗΣΤΟ» ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΗ

Από το πρώτο 45λεπτο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για να θυμάται κανείς. Η Λαμία ανέλαβε γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με τον Πίτι σε κακή μέρα και τον Μπλάζιτς και τον Μπουλούλη να μην προσφέρουν δημιουργικά, δεν ερχόταν ευκαιρίες.

Στο 22’ ο Ισπανός εκτέλεσε πάνω στο τείχος το φάουλ που κέρδισε ο Τσούκαλος σε χέρι του Παπάζογλου και λίγα λεπτά αργότερα (25’), έπεσε στο έδαφος με μυικό πρόβλημα. Ενώ φάνηκε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις, τελικά παραχώρησε τη θέση του στον Ακόστα (30’).

Στις αναγκαστικές αλλαγές «συναγωνίστηκε» άμεσα και η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Ναδάλες να αφήνει τη θέση του στον Κούρο (37’). Κατά τ’ άλλα, το σουτ του Τσούκαλου, που ανάγκασε τον Χουάντερσον να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ κι άλλο ένα ψηλό άστοχο σουτ του Ελμπάζ συνέθεσαν το κάκιστο θέαμα του πρώτου μέρους, που ήταν πλήρες λαθών και δίχως συγκινήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Η απόδοση των δυο ομάδων δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο. Τη διαφορά έκαναν τα… σφυρίγματα των φιλάθλων, που εκνευρίστηκαν προφανώς από το κάκιστο θέαμα που προσέφεραν αμφότερες. Ο Παντελιάδης σε δυο περιπτώσεις (56’, 70’) σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων πρόσεξε με ιδιαίτερη επιμέλεια τα μετόπισθεν, αποφεύγοντας το οποιοδήποτε ρίσκο και παίζοντας για την ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Πριν τελευταίο σφύριγμα του Ζαχαριάδη, ο Παπάζογλου εκβίασε με καθυστερήσεις τη δεύτερη κάρτα (7η) και την αποβολή του. Κατά τ’ άλλα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ρυθμό στο «πάτωμα» και τους οπαδούς των δυο ομάδων να αποδοκιμάζουν.

MVP: Ειλικρινά δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να ξεχώρισε εκατέρωθεν, για να αξίζει τον τίτλο. Θα μπορούσε κανείς να βάλει τον Βασιλαντωνόπουλο ως τον πιο δραστήριο παίκτη των γηπεδούχων, που έτρεξε πολύ στα δεξιά, απείλησε με τα γυρίσματά του και κάλυπτε και αμυντικά τη Λαμία.

Στο ύψος του: Ο Κονέ ήταν παντού στο γήπεδο, παίζοντας πίσω από τον Ελμπάζ, αλλά και γυρνώντας πίσω για να πάρει τη μπάλα και να «φτιάξει» το παιχνίδι του Απόλλωνα. Όλοι οι συμπαίκτες του υστέρησαν, ειδικά δημιουργικά, με λάθη και αστοχίες, τις οποίες ο Ιβοριανός απέφυγε.

Αδύναμος κρίκος: Ελμπάζ. Μπροστά ο Απόλλων δεν απείλησε καθόλου, με τον μοναδικό προωθημένο του να «χάνεται» στην τριάδα της άμυνας των Φθιωτών. Κακό παιχνίδι από τον Ισραηλινό.

Η γκάφα: Καμία φάση δεν «συγκίνησε» τόσο, ώστε να υπάρξει και αρνητικός πρωταγωνιστής. Στην κατηγορία μπορεί να μπει το γεγονός πως σε δυο περιπτώσεις που ο Παντελιάδης σούταρε δυνατά από αριστερά, βρέθηκε αμαρκάριστος και μπόρεσε να απειλήσει.

Το «στραγάλι»: Χαρακτηριστικά εύκολο παιχνίδι για τον Ζαχαριάδη και τους βοηθούς του. Ουδεμία δύσκολη φάση, κανένα πρόβλημα πειθαρχικά.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Οι δυο ομάδες ήθελαν την ισοπαλία, για να μην βρεθούν κοντά στην Κέρκυρα και το κατάφεραν. Το δύσκολο έργο των Φαιάκων στη συνέχεια του πρωταθλήματος αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθειά της για παραμονή και η Λαμία με τον Απόλλωνα, με το «Χ» έφτασαν τους 26 βαθμούς και πέτυχαν χωρίς ρίσκο την αύξηση της διαφοράς τους.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι (30’ Ακόστα), Τσούκαλος (69’ Φράγκος), Μπούντνικ (85’ Κουτρομάνος)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37’ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46’ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85’ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα