Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για Πλατανιά

Δημήτρης Βέργος
Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για Πλατανιά

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις με τους τιμωρημένους Βράνιες και Λιβάια να μένουν εκτός, όπως επίσης και οι Κλωναρίδης και Τσόσιτς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη, με την Ένωση να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε εκπλήξεις. Οι Βράνιες και Λιβάια είναι τιμωρημένοι και δεν θα ταξιδέψουν, με τον Βόσνιο στόπερ άλλωστε να αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξιό γαστροκνήμιο και να συνεχίζει θεραπεία και ατομικό.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με 190+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Επίσης εκτός έμειναν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος πάντως κατάφερε να προπονηθεί κανονικά μετά την κάκωση στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησε, καθώς και ο Ούρος Τσόσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που πετάει το απόγευμα (17:00) για την Κρήτη: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα