ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο»

bet365

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου» και καλεί τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν το Σάββατο (14/4) στο συλλαλητήριο των οπαδών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών και το συλλαλητήριο του Σαββάτου (14/4) στην περιοχή της Καμάρας.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτονόητα στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Καμάρα στις 15:00.

Η κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου, προκειμένου η ομάδα να στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και εν τέλει το ίδιο το πρωτάθλημα, έχει επιφέρει μεγάλη αγανάκτηση.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη βρέθηκε σε όλους τους αγώνες για ισονομία και δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύσσωμη θα είναι και στο ειρηνικό συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί ο αγώνας εναντίον του Πανιωνίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα