Το report του Κόντη στον Μαρτίνς

Το report του Κόντη στον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Το report του Κόντη στον Μαρτίνς

bet365

Ο Χρήστος Κόντης για περίπου 2 ώρες ανέλυσε τα δεδομένα του ρόστερ στον Πέδρο Μαρτίνς με συν και πλην των παικτών. Ο πρώην βοηθός του Τάκη Λεμονή φαίνεται πως θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό.
Ο Κόντης από μέρους του ενημέρωσε τον Πορτογάλο και για τα πεπραγμένα της ομάδας αλλά και ατομικά για κάθε παίκτη. Με τα συν και τα πλην του από κάθε άποψη. Υπήρξε δε και η πληροφορία ότι μπορεί στην κουβέντα των Κόντη - Μαρτίνς που κράτησε γύρω στις 2 ώρες να τέθηκε επί τάπητος και το κομμάτι του τρόπου προπόνησης αλλά και διαχείρισης της ομάδας. Ο Μαρτίνς - που είχε ήδη μελετήσει τον Ολυμπιακό - ζήτησε αναλυτικό report ενώ ο Χρήστος Κόντης όπως όλα δείχνουν θα είναι και τη νέα περίοδο στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα