Κάλα: «Ο Μανωλάς οφείλει το άλμα στην καριέρα του στον Χιμένεθ»

Gazzetta team
Κάλα: «Ο Μανωλάς οφείλει το άλμα στην καριέρα του στον Χιμένεθ»

bet365

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα μίλησε στην Ισπανία για τον Κώστα Μανωλά, υποστηρίζοντας πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός που τον βελτίωσε στην καριέρα του.

Σκόραρε ο Οζίλ το πρώτο γκολ του αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, που αγωνίζεται πλέον στην κινεζική Χενάν Τζιανγέ, μίλησε στη σεβιγιάνικη εφημερίδα, Estadio Deportivo, υποστηρίζοντας πως ο Μανωλάς οφείλει πολλά στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον βελτίωσε σημαντικά στην πρώτη του θητεία στην Ένωση.

Παράλληλα ο Κάλα έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, μιλώντας συγκεκριμένα για τα προτερήματά του στον αγωνιστικό χώρο.

«Στον Μανωλά, αυτός που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το άλμα στην καριέρα του είναι ο Χιμένεθ. Είναι αυτός που πραγματικά τον βελτίωσε και τον έκανε να ξεδιπλώσει την ποιότητά του. Ο Μανωλάς ήταν ένας γρήγορος αμυντικός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με δυνατό άλμα. Τακτικά ήταν λίγο ανοργάνωτος και λίγο... τρελός. Αλλά με τη δουλειά του Χιμένεθ βελτιώθηκε πολύ τακτικά και το έδειξε με τις πράξεις του στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Κάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα