Βράνιες: «Δικός μας ο τίτλος, δεν μιλάω ακόμα για νέο συμβόλαιο»

Βράνιες: «Δικός μας ο τίτλος, δεν μιλάω ακόμα για νέο συμβόλαιο»

Δημήτρης Βέργος
Βράνιες: «Δικός μας ο τίτλος, δεν μιλάω ακόμα για νέο συμβόλαιο»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες μίλησε στη Σερβία και υποστήριξε πως η Ένωση έχει ουσιαστικά τελειώσει την υπόθεση του τίτλου, ενώ υπογράμμισε ότι στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο καθώς προέχει το νταμπλ.

10% επιστροφή στις απώλειες και 220+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Σπόρτινγκ - Ατλέτικο Μαδρίτης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βράνιες μίλησε στη σερβική Blic όπου ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Ένωση και στη μάχη των «κιτρινόμαυρων» για το νταμπλ. Αρχικά, ο Βόσνιος στόπερ ανέφερε πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα επαφές για νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς τη δεδομένη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει όλους στον σύλλογο είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

«Έμαθα από τα ΜΜΕ ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν λέω ότι δεν θα ανανεώσω ή ότι δεν θέλω να παραμείνω στην Αθήνα, αλλά τώρα έχουμε στρέψει την προσοχή μας στη μάχη για τους τίτλους», τόνισε ο Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ υποστήριξε πως ο τίτλος βρίσκεται ήδη στα χέρια τους και από εδώ και πέρα θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι έτοιμος στα τελευταία ματς της σεζόν λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

«Θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή κάνω αποθεραπεία και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο πιστεύω ότι θα προκριθούμε παρά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι το νταμπλ και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει, γιατί η απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι να πάει σε εμάς, μας κάνει να έχουμε οκτώ βαθμούς διαφορά. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το χάσουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω πως ο τίτλος είναι ήδη δικός μας και τώρα σκεφτόμαστε περισσότερο το Κύπελλο», είπε ο Βράνιες.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την επιτυχία του συμπαίκτη του στην Εθνική Βοσνίας, Έντιν Τζέκο να προκριθεί με τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League, αποκαλύπτοντας τη μεταξύ τους συνομιλία.

«Ο Τζέκο ήταν εξαιρετικός. Κυρίως γι' αυτόν η Ρόμα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη. Του έδωσα συγχαρητήρια και του είπα ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν έξι ή επτά τέρματα εις βάρος της Μπαρτσελόνα γιατί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα