Γκαγκάτσης: «Γελοιότητα όλα αυτά περί τεχνητής αναβολής»

Γκαγκάτσης: «Γελοιότητα όλα αυτά περί τεχνητής αναβολής»

Γκαγκάτσης: «Γελοιότητα όλα αυτά περί τεχνητής αναβολής»

bet365

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας δεν έκρυψε την δυσφορία του επίσημου ΠΑΟΚ για την τεχνητή αναβολή και την έλλειψη απαρτίας στο προγραμματισμένο Δ.Σ.

Το προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας κατέληξε σε φιάσκο με την τεχνητή αναβολή που επεδίωξαν και πέτυχαν συγκεκριμένες ΠΑΕ, που δεν εμφανίστηκαν στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Το όλο σκηνικό προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, ο οποίος αναφερόμενος, ενώπιον κι άλλων παραγόντων ομάδων, στη σημερινή τεχνητή αναβολή τη χαρακτήρισε «μια γελοιότητα» προσθέτοντας πως «δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουν τεχνητή αναβολή ομάδες οι οποίες ήταν αυτές που είχαν υπογράψει το αίτημα για την διεξαγωγή έκτακτου συμβουλίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα