Απομένει η ανακοίνωση για Γαρουφαλιά

Γιώργος Ντυμένος
Απομένει η ανακοίνωση για Γαρουφαλιά

bet365

Ο 25χρονος χαφ του ΠΑΣ δεν είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζεται πλέον ως παίκτης του Ατρόμητου

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, αν ο Μπέιλ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το «φλερτ» του Ατρόμητου με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά κρατάει από καιρό. Κανά τρίμηνο και βάλε. Ο 25χρονος χαφ που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από τον ΠΑΣ, ήταν στο «στόχαστρο» της ομάδας του Περιστερίου και κάτι «ψήνονταν» από καιρό. Πλέον φαίνεται πως έχουμε deal. Οι δύο πλευρές ουσιαστικά τα βρήκαν και ο νεαρός μέσος μπορεί να λογίζεται ως παίκτης του Ατρόμητου.

Τι απομένει; Η σχετική ανακοίνωση, αλλά η ουσία είναι πως μετά από μία τετραετία στα Γιάννινα (63 ματς, 3 γκολ), θα επιστρέψει στο Λεκανοπέδιο (στο παρελθόν έχει παίξει σε Φωστήρα και Αστέρα Μαγούλας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα